زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عنابستانی: مردم به‌سختی موفق به دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی می‌شوند| بانک‌ها کمترین تبعیت را از قانون‌گذاری دارند

  • کد خبر: ۱۷۰۷۶۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
عنابستانی: مردم به‌سختی موفق به دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی می‌شوند| بانک‌ها کمترین تبعیت را از قانون‌گذاری دارند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه که بانک‌ها مکلف به پرداخت وام ازدواج با شرایط تعیین شده هستند، گفت: ممانعت بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج و سایر تسهیلات به بهانه‌هایی نظیر کمبود سپرده قرض‌الحسنه و نبود دو ضامن کارمند خلاف قانون است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی در مورد کوتاهی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج به زوجین گفت: بانک‌‎ها با عملکرد خود نشان داده‌اند که نهاد مستقل مدیریتی در کشور هستند و هر اقدامی که خود صلاح می‌بینند انجام می‌دهند، از پرداخت وام ۴ هزار میلیارد تومانی به کارکنان خود گرفته تا پرداخت قرض الحسنه‌های عجیب یک درصدی، که همگی این اقدامات نشان می‌دهد که نظام پولی کشور بر روی عملکرد این گروه نظارتی ندارد.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن افزود: مجلس طرح اصلاح قانون بانک مرکزی را در دستور کار قرار داد که در مرحله تکمیل است و امیدواریم هرچه سریع‌تر ایرادات وارده بر این قانون در شورای نگهبان رفع شود تا بانک مرکزی کنترل و نظارت دقیق‌تری بر عملکرد بانک‌ها داشته باشد.

بانک‌ها از اجرای قانون سرباز می‌زنند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه که بانک‌ها مکلف به پرداخت وام ازدواج با شرایط تعیین شده هستند؛ اظهار داشت: بانک مرکزی باید قدرت نظارت بیشتری بر عملکرد بانک‌های زیر مجموعه خود داشته باشد، متاسفانه آن‌ها کمترین تبعیت را از قانونگذاری کشور دارند، ما در مجلس طبق قانون تمام بانک‌ها را مکلف کردیم وام ازدواج و سایر تسهیلات قرض الحسنه را بدون ضامن و حداکثر با یک ضامن و اعتبار سنجی در دستور کار قرار دهند، اما متاسفانه متقاضیان به صورت مکرر شاکی هستند که بانک‌ها اعتبار سنجی ندارند.

عنابستانی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج، یادآور شد: بسیاری از بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج و سایر تسهیلات، اعتبارسنجی انجام نمی‌دهد، در مرحله نخست متقاضیان را مجبور به طی‌کردن پروسه طولانی دریافت وام می‌کنند و در پایان اعتبارسنجی را مد نظر قرار می‌دهد، اینکار اشتباه بزرگی است.

نماینده مردم در مجلس یادآور شد: زمانی که مصحلت کشور در قانونگذاری مشخص می‌شود چرا سیستم بانکی کشور از اجرای قانون، تمرد می‌کند؟ باید منابع ملی کشور در جهت رفع مشکلات صرف شود، پرداخت وام ازدواج به جوانان در قانون مشخص شده است، نباید مدیر بانکی اجازه سرپیچی از قانون را داشته باشد و متاسفانه مسیر را برای رانت‌خواری کارکنان خود هموار کند.

وی در ادامه با انتقاد از پرداخت تسهیلات کلان در سیستم بانکی کشور، یادآور شد: طبق آمار منتشر شده میزان پرداخت تسهیلات بانکی در یکی از بانک‌های کشور به هر کارمند خود به میزان ۷۷۰ میلیون تومان رسیده است این در شرایطی است که مردم به سختی موفق به دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی می‌شوند.

بهانه‌های غیرکارشناسی از سوی بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج خلاف قانون است

رئیس کمیته اشتغال مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: بهانه‌های نادرست و غیرکارشناسی از سوی بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج و سایر تسهیلات خلاف قانون است؛ به اعتقاد بنده قانون بانک مرکزی  را که مجلس تصویب نموده اقدام قانونی در جهت پایان دادن به تخلفات بانکی است که امیدورایم شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام سریع‌تر این قانون را تصویب و برای اجرا ابلاغ کنند.

نماینده مردم در مجلس تاکید کرد: مجلس ساختار‌های نظارتی دیگری بر سیستم بانکی کشور دارد که طی قوانینی بانک‌ها را موظف می‌کنند که همواره در مسیر حمایت از مردم حرکت کنند و همچنین شرایط را به سمتی پیش ببرند تا منافع مالی خود را حفظ کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس خاطر نشان کرد: ممانعت بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج و سایر تسهیلات به بهانه‌هایی نظیر کمبود سپرده قرض الحسنه و نبود دو ضامن کارمند خلاف قانون است و برای بهانه‌ها در ساختار قانون جرم انگاری مشخصی در نظر گرفته شده است و هر مسئول بانکی که چنین اقدامی داشته باشد تخلف محرز است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->